Om oss

Vi er et lite kaffebrenneri som holder til på Bogafjell i Sandnes kommune, og ble etablert i juni 2020.

Lidvar Espeseth står bak Ngopi kaffebrenneri, og drømmen om eget kaffebrenneri kom da han bodde i Indonesia. I Indonesia oppdaget han hvor spennende kaffe kan være, og hvor mye arbeid og kunnskap som ligger bak en god kaffe. Ngopi har også fått sitt navn fra det indonesiske språket og det betyr å ha en god prat over en kopp kaffe sammen med venner, familie eller kollegaer.

Visjonen med ngopi kaffebrenneri er å kunne å tilby spesialkaffe fra ulike steder i verden som smaker fortreffelig og spennende, og som gir våre kunder mulighet til å få god kaffe som kan nytes alene eller sammen med andre. Vi håper vår kaffe gir gode samtaler og opplevelser!

Vi vil fremover ha ulike kaffer til salg som byttes ut med nye alt etter hvilke kaffer vi oppdager og kjøper inn fra ulike innhøstinger. Vår drøm er å kunne tilby flere ulike Indonesiske kaffer for å vise mangfoldet som finnes i dette landet som består av over 17000 øyer, men det tar tid å finne og skaffe desse kaffene. Følg med oss fremover også kommer det forhåpentligvis noen spennende kaffer fra øyer i Indonesia. 🙂 I tillegg vil vi ha ulike typer kaffe fra andre kjente kaffeproduserende land.

Etterhvert håper vi også å kunne invitere til åpent brenneri og kaffesmaking, men vi har ikke stort nok lokale for det enda.

Følg med på facebook og instagram for nyheter!